Általános szerződési feltételek

A Contenet Kft. a mitadjak.hu weboldalon található termékek eladása és leszállítása kapcsán vállal különböző szolgáltatásokat.

I. Regisztráció

A szerződő ügyfél a szolgáltató weboldalán történt megrendeléssel elismeri, hogy a szolgáltatóval jogerősen szerződött és e szerződés alapjaként az alábbiakban található általános szerződési, és szolgáltatási feltételeket elfogadja.

Regisztrációkor pontosan tüntesse fel a nevét, e-mail címét, címét - számlázási címet külön is, ha eltér a szállítási címtől - és a telefonszámát.

II. A szolgáltatás pontos meghatározása

A szolgáltató vállalja a weboldalán található termékek az ügyfél által megadott módon való szállítását. Az áru értékét az ügyfélnek rendeléskor meghatározott módon kell kifizetni.

III. Szerződés felmondása

Visszaélés esetén, vagy ha az ügyfél nem teljesíti kötelességeit, a szolgáltató bármikor azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést és törölheti az ügyfél adatait. Az ügyfél bármikor kérheti a szerződés felbontását. Ez esetben a szolgáltató törli az ügyfél adatait a rendszeréből.

IV. Rendelés érvényessége

A megbízás a rendelés - e-mailben vagy telefonon - feladása által nyer érvényességet. Amennyiben elfogadtuk a rendelését, e-mailben értesítést küldünk erről. Kérjük, hogy bármilyen reklamáció esetén az e-mailben megadott visszaigazoló levélre hivatkozzon.

V. Árak

A termékek ára a szolgáltató weboldalán található. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor előrejelzés nélkül az árait megváltoztassa. A visszaigazolás időpontjában érvényes árak a mérvadók. A feltüntetett árak a rendeléskor meghatározott módon fizetendők. A weboldalon feltüntetett akciós ár a megadott feltételek mellett érvényes.

VI. Áru átvétele

Az ügyfél köteles a megrendelt, minőségileg kifogástalan árut átvenni, és az áruértéket megtéríteni.

VII. Felelősségek

A szolgáltató biztosítja, hogy az áru a rendelésnek feleljen meg, és minősége az ügyfélhez juttatása során ne sérüljön. Kisebb csomagolási sérülések miatt az ügyfél nem utasíthatja vissza az árut. Amennyiben a termékek a szállítás során megsérültek, azokat természetesen díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt számla megléte esetén lehetséges.
Dog