A webáruház használata

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltunk további ötletekkel segíteni.

A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül találhatók a termékek. Itt választhat közülük, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat. A termék telefonon is megrendelhető a 06 20 403 2801-as számon, minden hétköznap 17 óráig. A megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk.

Szállítás

Kétféle szállítási/fizetési mód közül választhat:

I. Postai szállítás

Amennyiben előre átutalja a termék árát és a postai díjat a bankszámlánkra, a postai díj összege mindössze 930,- Ft. Amint megérkezik ez a bankszámlára, mi postázzuk a terméket, amelyről értesítést küldünk. A csomag két munkanapon belül megérkezik. Érdemes a munkahely címére kérni a csomagot, hogy ne kelljen elmenni érte külön a postára.

II. Személyes átvétel

Egy előre egyeztetett időpontban Budapesten, V. kerület, Képíró u. 9. alatt átveheti a megrendelt terméket. Ekkor természetesen nem kell szállítási költséget fizetni.

Fizetés

A termékeknél feltüntettük a nettó és bruttó árat. A bruttó ár a termék vételára, amennyiért meg lehet vásárolni. Cégünk az ön kérésére ÁFÁ-s számlát állít ki. Ha a számlázási címnél cégnevet ad meg, akkor automatikusan arra a cégnévre állítjuk ki a számlát.
Dog